Afbeelding

Nieuw seizoen Spieghelavonden van start

Algemeen

BUSSUM - Het nieuwe seizoen van de Spieghelavonden gaat weer beginnen. De organisatie heeft haar best gedaan om grote namen te strikken voor literaire avonden, aangevuld met muziek.

De aftrap wordt op 8 oktober verzorgd door schrijver P.F. Thomése. Zijn nieuwste boek 'De Weldoener' wordt verwacht een week voor zijn komst naar Bussum. Hij is veelvuldig genomineerd en bekroond. De muziek wordt verzorgd door het Vivezza Trio.

Andere namen zijn Gustaaf Peek, Alexander Munninghoff en Stefan Hertmans. Rond de kerst is er een speciale Kerst Spieghelavond met Ruben van Zwieten. In februari is ook Ton Koopmans weer te gast; de fameuze Bussumse Bachkenner zal een bijzondere masterclass presenteren. In maart is er ook een Paas Spieghelavond met de vertelling van het paasverhaal door Ruben van Zwieten.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Twee gewonden bij fietsongeluk in Muiderberg 112 gisteren
Logo
Afbeelding
Opnames Bommetje in haven Op een bodyboard van de schans: in juli is het weer zover! regio 29 jun, 17:01
Logo
Afbeelding
Boerenprotest op parkeerplaats bij gemeentehuis in Bussum Boer Frans Jan ter Beek: ‘Het gevolg zal uitkopen zijn, maar ik ga niet weg!’ Bedrijven 29 jun, 13:30
Afbeelding
Uitgekeken op uw huidige bankstel of fauteuil? Bel Miedema en Zn. Bedrijven 29 jun, 12:12
Afbeelding
BrinkPop in Muiderberg Cultureel 29 jun, 11:30
Logo
Afbeelding
College moet opschieten met Nota van Uitgangspunten Heropenen van Naarder golfbaan duurt CDA veel te lang Politiek 29 jun, 10:10
Afbeelding
ViJoS maakt zich klaar voor Europees Kampioenschap Cultureel 29 jun, 09:55
Afbeelding
Jaarmarkt Keverdijk groot succes foto’s 29 jun, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief