Afbeelding

Peuterspeelzaal de Rakkertjes viert 25-jarig bestaan

Algemeen

BUSSUM - Peuterspeelzaal de Rakkertjes bestaat 25 jaar en heeft dat vorige week met een feestje gevierd. Ook werd juf Jolanda van Tienen in het zonnetje gezet omdat ze vanaf dag één bij de peuterspeelzaal betrokken was.

Alle peuters hadden een bloem meegebracht voor Jolanda. Als verrassing kreeg de juf een foto van de eerste peuters van de Rakkertjes, 25 jaar geleden.

Jolanda startte de peuterspeelzaal in een van de lokalen van de basisschool, ze nam collega's aan en draaide de peuterspeelzaal helemaal zelf. Na 5 jaar werd de peuterspeelzaal onderdeel van de Stichting Protestants Christelijke Peuterspeelzalen Bussum en weer later ging de Rakkertjes deel uitmaken van de SKBNM, de Stichting Kinderopvang Bussum Naarden Muiden Muiderberg.

De collega met wie Jolanda jarenlang heeft samengewerkt vertelt dat Jolanda voor de kinderen altijd helder, duidelijk, grappig en vooral lief is, en voor de ouders luisterend, begripvol, behulpzaam en meedenkend. Oftewel: een topjuf die het helemaal verdient goed verwend te worden bij dit bijzondere jubileum.

Uit de krant