Goede start voor BFC: eerste afgetekende zege

BUSSUM - BFC heeft de eerste zege te pakken. De Bussumers wonnen afgelopen weekend het eerste duel tegen Sporting Almere: 5-1.

BFC startte erg sterk en toonde vooral het eerste deel van de eerste helft aan wat het voetballend allemaal kan. De tegenstander werd onder druk gezet en BFC kreeg meteen kansen. Voor rust konden de Bussumers tot twee keer toe scoren: Maurits Knoop en Tjerk Posthuma troffen doel voor BFC. Tussendoor maakte de tegenstander een tegentreffer. Dat bracht BFC even van slag.

BFC gaat door met scoren
Na de rust kreeg de tegenstanderheel even wat kansen, maar BFC rechtte snel de rug. De Bussumers voetbalden steeds beter en konden de voorsprong verder vergroten. De tegenstander kreeg geen kans om wat terug te doen. De Bussumse goals werden gemaakt door Maurits Knoop, Olivier Blaauw en Davey du Maine.