Afbeelding
Bussum Cultureel

Bussum Cultureel moet groot feest worden

Algemeen

BUSSUM - Bussum Cultureel moet een groot feest worden waar heel Bussum op afkomt. Het feestweekend gaat morgen van start. 

Hoewel het feest na eerdere succesvolle jaren al op de kaart staat, wordt het komend weekend toch een heel avontuur voor de mensen achter het feest. Bussum Cultureel wordt veel grootser dan voorheen. "We hebben er heel veel werk aan gehad, maar we hebben een heel leuk programma geregeld", zegt Mirjam Smets namens Bussum Cultureel.

Bussum loopt steeds meer warm voor Bussum Cultureel, zo merken de mensen achter het feest. "Dat gevoel hebben we wel. De afgelopen jaren kwamen er al steeds meer bezoekers. Maar je merkt het ook aan hoe mensen met ons meewerken. Veel ondernemers hebben straks een kraampje voor hun deur staan, maar hebben daar geen enkel probleem mee en werken heel goed mee. Daarnaast merken we het ook aan de deelnemers. Bandjes vragen ons of ze mogen komen optreden, een goed teken. Je merkt dat het evenement steeds meer op de kaart staat als hét feest van Bussum."

Meer weten over het programma? Lees de Bussum Cultureel-krant

Uit de krant