Knap resultaat voetballers SDO tegen profs Almere City FC

BUSSUM - Een knap resultaat van de voetballers van SDO. De Bussumse hoofdklasser kon knap standhouden tegen de profs van Almere City FC: 1-1.

SDO speelde sterk tegen de Almeerse profs en kon al voor rust op voorsprong komen door een doelpunt van Mike van 't Land. Na rust bleef SDO goed voetballen en moesten de Almeerders aanzetten om nog wat van het duel te kunnen maken. Een Almeers doelpunt kwam er alsnog: vlak voor het laatste fluitsignaal werkte een speler van SDO de bal achter de verkeerde keeper, waardoor een echte afgang de Flevolanders bespaard bleef.

Het duel tegen de Almeerse profclub was voor SDO het eerste oefenduel voorafgaand aan het komende voetbaljaar. De komende weken wachten nog meer tegenstanders. Komende zondag speelt SDO tegen topklasser AFC. Daarna staan nog duels tegen KDO, Magreb '90 en BFC op het programma.