Afbeelding

Geen vlekkeloze week voor HCAW tegen Mampaey The Hawks

Sport

BUSSUM - Wel twee zeges, maar ook een nederlaag voor de honkballers van HCAW. De Bussumse honkbalhoofdklasser kende daarmee allesbehalve een vlekkeloos weekend. Er werd donderdag (2-4) en zondag (2-0) gewonnen door de ploeg, maar zaterdag (14-4) kregen de Bussumers een zware dreun te verwerken. 

Donderdag kreeg HCAW al snel kansen tegen Mampaey The Hawks, maar het duurde even voordat de Bussumers ook punten konden scoren. De tegenstander deed dat wel snel en stond na 3 slagbeurten op een 2-0 voorsprong. HCAW rechtte daarna de rug en kwam terug. Er werd alsnog gewonnen door de Bussumers.

Zaterdag slecht, zondag weer beter
Zaterdag was alles anders. De tegenstander kwam wederom op voorsprong en kon door enkele fouten van HCAW snel verder weglopen. De Bussumers deden wel wat terug, maar dat was onvoldoende. Zondag was HCAW weer stukken beter en werd er voor een tweede keer gewonnen van de nummer laatst van het klassement. 

HCAW deed met de twee zeges wel goede zaken. De nummer zes van het klassement, DSS, staat nog maar slechts twee punten voor op HCAW. HCAW speelt na de zomerstop nog tegen DSS.

Uit de krant