Afbeelding

Kapper Frans en echtgenote Lenny 60 jaar getrouwd

Algemeen

BUSSUM - Feest voor het Bussumse echtpaar Frans en Lenny Heijmans-van den Houten. Het echtpaar was vandaag exact 60 jaar getrouwd.

Het echtpaar kreeg een bezoekje van locoburgemeester Adriana van den Berg. Ze kwam een bloemetje brengen namens de gemeente en een praatje maken met meneer en mevrouw. Er werd over van alles gepraat, vooral over vroeger.

Vele anekdotes
Veel Bussumers zullen Frans Heijmans nog kennen van de kapsalon op de hoek van de Huizerweg en de Bisonstraat, waar vele klanten jarenlang maar al te graag kwamen. Er werden vele anekdotes verteld, verhalen waar de ex-kapper nog steeds van geniet. "Veel Bussumers kenden en kennen onze vader nog steeds", vertelt een van de zoons. Lachend: "Dat was vroeger wel even oppassen. Als we ergens kattenkwaad uithaalden dan wist onze vader het vaak al voordat we überhaupt weer thuis waren."

Toen het echtpaar 45 jaar getrouwd was, werd er groot feest gehouden en vertrok de hele familie naar Curaçao. Nu staat er voor zondag een feestje gepland: dan wordt er een borrel gehouden.

Uit de krant