Afbeelding

Veel op het spel voor Bussumse hockeyers

Algemeen

BUSSUM - Het wordt vandaag een spannende dag voor de dames van Gooische. De hockeysters van de Bussumse club vechten voor hun laatste kans op promoveren naar de overgangsklasse. 

De Bussumse vrouwen verloren afgelopen weekend het eerste play-offduel tegen Rotterdam met 2-4. Toch heeft de ploeg nog kans om te promoveren, maar dan moet er vandaag gewonnen worden van Rotterdam.

Als de Bussumers vandaag op de velden van de Rotterdammers aan het langste eind trekken, volgt er morgen om half één nog een wedstrijd in Bussum op het terrein van Gooische. De sterkste ploeg speelt dan volgend jaar overgangsklasse. Het duel van vandaag op de velden van Rotterdam start ook om half één. 

Hockeyers gaan voor klassebehoud
Voor de hockeyers van de Bussumse club wordt het vandaag eveneens spannend. Voor de ploeg staat klassebehoud op het spel. 

De Bussumse hockeyers wonnen afgelopen weekend het eerste duel met MOP: 3-4. Als de ploeg de tegenstander vandaag wederom weet te verslaan, speelt het team ook volgend jaar overgangsklasse. De twee teams treffen elkaar vandaag om kwart voor 4 op de velden aan de Meerweg. Mochten de Bussumers geen zege boeken, dan volgt morgen een tweede kans op de velden van MOP. 

Uit de krant