Afbeelding

Nieuw in Bussum: 1vermogensbeheer

Bedrijven

BUSSUM – Mede-oprichter Luciano Westerveld heeft Bussum uitgekozen als nieuwste locatie voor 1vermogensbeheer. Aan de Brediusweg 19 kan vanaf heden iedereen terecht voor advies betreffende vermogensgroei en vermogensbehoud. Westerveld werkt onder andere samen met Albert Jellema (ex-fondsmanager ABN Amro) en Jim Tehupuring (bekend van RTL Z)

Via de gebruiksvriendelijke website kunnen klanten op de voet volgen hoe het gaat met de beleggingsportefeuille en wordt toelichting gegeven op alle posities. De vermogensbeheerder hanteert als enige in Nederland geen ondergrens voor het inbrengen van een vermogen. Ook de lage kostenstructuur is uniek, want 1Vermogensbeheer rekent 1 procent kosten voor de totale dienstverlening. Westerveld gaat zelfs zover dat hij de klant korting geeft bij een negatief resultaat.

Opvallend is dat de vermogensbeheerder de beleggingen die voor klanten gedaan worden ook zelf opvolgt. Kortom, de beheerder heeft hetzelfde belang als de klant. "Wat wij een goed idee vinden voor iemands beleggingsportefeuille kopiëren wij één op één naar onze eigen portefeuille. Zo wordt het belang gedeeld en heeft de klant de garantie dat wij ons inzetten voor het beste resultaat", aldus Westerveld. 

Uit de krant