Afbeelding

Boer laat graag vee grazen op grond 't Mouwtje

Algemeen

BUSSUM - De Naardense boer Hans Pronk zou graag vee laten grazen op het lege stukje grond naast 't Mouwtje. Dat laat de boer weten aan de gemeenteraad. 

De boer reageert daarmee op de plannen van De Gooise Ark en de gemeente om op het stukje grond weer beesten te laten grazen.

Volgens Pronk heeft het plaatsen van het vee op het veldje vele voordelen: het kost te gemeente geen geld, de buurt zou de komst van Hollands vee omarmen en zelf zou de boer een extra plekje hebben. "Een win-win-win situatie", schrijft de boer aan de gemeenteraad. 

De Gooise Ark wacht eerst enquête af
De Gooise Ark, de beheerder van de kinderboerderij 't Mouwtje, kwam als eerste met een plan om het stukje grond te gaan vullen. Enkele buurtbewoners bleken tegen dat plan.  Er wordt momenteel een enquête gehouden over het veldje. De Gooise Ark laat weten samen met de gemeente eerst de resultaten van de enquête af te wachten voordat er eventueel met boer Pronk wordt gesproken. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:31
Afbeelding
Boerenbetoging bij ingang Media Park verloopt rustig Buurt / wijk 4 jul, 16:46
Afbeelding
Druif Bussum zeker voor herhaling vatbaar Foto’s 4 jul, 15:23
Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 4 jul, 14:44
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen 4 jul, 12:00
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief