Afbeelding

Fractievoorzitters gemeenteraad praten vanavond over burgemeester

Algemeen

BUSSUM - De fractievoorzitters van de Bussumse gemeenteraad praten vanavond over hoe het nu verder moet met de ontstane ophef rond burgemeester Henk Heijman. 

Er wordt vanavond gesproken over de antwoorden op de gestelde vragen over het woon- en declaratiegedrag van de burgemeester. Daarnaast wordt er gekeken wat er nu verder moet gebeuren.

Het valt nog te bezien of de fractievoorzitters de antwoorden van de burgemeester voldoende vinden. Hart voor Bussum, Partij voor Bussum en de Gooise Ouderenpartij vroegen vandaag al om een onafhankelijk onderzoek naar de burgemeester. Andere partijen bleken daar ook niet ongevoelig voor.

Geen extra raadsvergadering
Eerder vandaag werd er gekeken of de gemeenteraad vanavond extra kon vergaderen, maar er staat vooralsnog geen raadsvergadering gepland. Het zou goed kunnen dat de gemeenteraad na het weekend alsnog extra samenkomt, maar er kan ook besloten worden om het punt pas op 28 mei te behandelen. De gemeenteraad heeft dan al een vergadering gepland staan. 

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen gisteren
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Afbeelding
‘Nardinc wijkt uit’ bij Utrechtse Poort Cultureel 3 jul, 16:26
Afbeelding
Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland: ‘Alle kinderen een zwemdiploma!’ Algemeen 3 jul, 16:16
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring De schrijvende buurvrouw van Jan Veth Algemeen 3 jul, 11:30
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief