SDO met vertrouwen naar play-offs

BUSSUM - SDO kan gaan warmlopen voor de play-offs komend weekend. De Bussumse eersteklasser kende afgelopen weekend een goede generale tegen SV Nieuw Utrecht: het laatste normale duel werd gewonnen met 2-1.

SDO was vooral voor rust een maatje te groot voor de tegenstander. De Bussumers wonnen elk duel en kregen al snel kansen op doelpunten, maar goals bleven lang achterwege. Pas na rust kon SDO op voorsprong komen toen het een strafschop kreeg na een handsbal van de tegenstander. Berry van 't Land stuurde doelman Recep Coskun de verkeerde kans op en zette SDO met een goal op voorsprong. De tegenstander deed vlak daarna wat terug. De Bussumse zege werd alsnog zeker gesteld door een doelpunt van Mike van 't Land.

Play-offs tegen Poortugaal
SDO start komend weekend aan de spannende play-offs om te kunnen promoveren. De eerste ronde treft de Bussumse eersteklasser tegenstander Poortugaal, de nummer 4 van een andere eerste klasse.