Afbeelding

Low Budget Festival in voorbereiding

Politiek

BUSSUM - Hoe kun je slim leven met een beperkt budget? Dat is de centrale vraag die wordt behandeld op het Low Budget Festival dat op 6 juni wordt gehouden.

De gedachte achter het festival is dat inwoners elkaar helpen met oplossingen om met een budget rond te komen. Dit kan inspiratie zijn, kennisoverdracht, maar ook iets concreets. Er is een informatiemarkt met budgettips, energietips in huis, ruileconomie/ruilhoek en informatie vanuit de gemeente over Wijzer en het Sportfonds. Ook worden er workshops gegeven over uiteenlopende onderwerpen: Zingen is ontspanning, Positief denken, Hoe presenteer ik mezelf, Financieel fit, Mindfulness, Opvoeden over geld en meer. Er komt een tombola, soep van afgewezen groenten, internationale hapjes, artiesten en een vintagemodeshow. Ook voor kinderen is van alles te doen. Het definitieve programma verschijnt binnenkort op de website.

Het evenement is een initiatief van de gemeente Bussum en Wijzer. Er worden 400 bezoekers verwacht op het gratis festival in de voormalige Concordiastudio aan de Graaf Wichmanlaan. 

Uit de krant