SDO geeft tegengoals te makkelijk weg

BUSSUM - SDO heeft wederom verloren, ditmaal van Woerden. Het werd 1-2.

Over de inzet en de manier van spelen was coach Ivar van Dinteren zeer tevreden. SDO gaf wat makkelijk de goals weg en vergat zelf te scoren. De eerste helft was rommelig. Er was van beide kanten veel balverlies. De wedstrijd was net begonnen toen SDO al de 0-1 om de oren kreeg. Na een corner verdween de bal via de kluts in het doel, Ibrahim El Ahmadi raakte de bal als laatste. In de eerste helft had Woerden de meeste kansen, wat in de 32e minuut de 0-2 opleverde. Wesley van Zoolingen mocht ongehinderd door naar het doel. Vlak voor het rustsignaal kreeg SDO loon naar werken. Ze hadden daar wel de hulp bij nodig van aanvoerder Thijs Attevelt. Micha Fokker tikte door naar Maikel van Latum. Via het been van Attevelt verdween de bal in het open doel.

Buitenspel
In de tweede helft stroopte SDO de mouwen op. Er waren veel kansen, maar ze leverden de 2-2 niet op. Eén keer leek het erop, maar assistent-scheidsrechter Van der Laan vlagde voor buitenspel.