Afbeelding
Weekendtips

Streekmarkt, fort bezoeken en concerten

Algemeen

BUSSUM - Heeft u al plannen voor komend weekend? Bussum heeft komend weekend weer heel wat te bieden. 

  • Tafel4 houdt zaterdag weer de eerste streekmarkt op het Julianaplein. Er worden vele lokale producten verkocht. De marktkramen staan er tussen 10.00 en 17.00 uur
  • Fort Werk IV opent zondag de hele dag de deuren. Naast dat het fort bekeken kan worden, staat er ook een vol programma klaar voor bezoekers. Zo exposeren lokale kunstenaars, wordt er gekookt en wordt er veel gedaan voor kinderen. De jongste bezoekers van het fort kunnen pizza's bakken, zich verkleden als ridder of een speurtocht doen door het fort. Het fort gaat open tussen 12.00 en 17.00 uur.
  • Er staan komend weekend meerdere concerten op het programma. Zaterdag komt het duo Rosler & Würtz naar de Tindalvilla voor een concert. De Pr. Maurits Band geeft zaterdagavond ook een concert, voor het goede doel. De band treedt in het Willem de Zwijger op voor KanjerGuusje. Een dag later treedt Vocaal Ensemble Voices op in de Wilhelminakerk en geeft Muziekvereniging Het Gooi ook een concert, in 't Spant.
  • Er wordt zaterdag ook nog een rommelmarkt gehouden. De kerk van de Vrije Evangelische gemeente aan de Fred. van Eedenweg opent de deuren tussen 9.30 en 14.00 uur. 

 Meer doen? Bekijk onze agenda

Uit de krant