Afbeelding

Pulls Bussum houdt weer actiedagen

Algemeen

BUSSUM - De feestelijke actiedagen 25 tot en met 28 maart bij Pulls Bussum staan garant voor extra veel klanten in de winkel. Chris Boone, al 27 jaar samen met zijn vrouw Brunette de drijvende kracht achter de kledingwinkel, heeft er dan ook veel zin in.

"We doen een dergelijke actie twee keer per jaar en ontwikkelen daarvoor samen met de fabrikant een speciale collectie. Het uitzoeken, ontwerpen en samenstellen kost altijd veel energie, maar het is erg leuk om te doen en levert veel positieve reacties van klanten op." Pulls heeft al jaren een grote, vaste klantenkring. Boone kan dat wel verklaren. "We bieden veel variatie in de collectie. Die is goed opgebouwd, zowel in prijs, kleur en pasvorm als in diversiteit in items. Ook krijgen we elke week wel iets nieuws binnen."

Dat verschil met vroeger dat er maar twee collecties per jaar waren, dat stopt nooit meer, aldus Boone. Op dit moment zijn pasteltinten, strepen, jasjes met driekwartmouw, kanten jurken en shirts goed vertegenwoordigd in de winkel. Boone: "We hebben jonge vlotte merken, maar ook merken als Scapa en Cambio."
Pulls Bussum is gevestigd aan de Nassaulaan 12.

Uit de krant