Afbeelding

Gooise Bedrijvendag verwacht dit jaar extra groei

Bedrijven

BUSSUM - De Gooise Bedrijvendag wordt dit jaar op maandag 30 maart in Spant! gehouden. De dag bestaat uit een beurs, een spreker en speeddatemogelijkheden. De dag geldt als een van de belangrijkste momenten van het jaar om nieuwe contacten op te doen voor ondernemers en organisaties uit de regio.

Organisator Ruud Bochardt laat weten dat MKB-bedrijven, zzp'ers en particulieren welkom zijn. "Op het beursplein kunnen bedrijven en instellingen zich met een eigen stand profileren en presenteren. We verwachten dat er 300 bezoekers komen", laat de media-ondernemer weten.
Hij verwacht dit jaar een groei omdat ook uit de gemeente Wijdemeren veel ondernemers een stand krijgen. Ook diverse bedrijvenverenigingen zijn aanwezig.

De Gooise Bedrijvendag opent op maandag 30 maart om 15.00 uur met Hans Zwagemaker, onder andere fiscalist, die een voordracht houdt over de Belastingdienst. De hele dag is er de mogelijkheid om te speeddaten. "In groepjes van tien mensen is het mogelijk om op snelle wijze andere ondernemers te leren kennen."
Inschrijven als standhouder of bezoeker kan via gooisebedrijvendag.nl.

Uit de krant