Bussumse sport van het weekend

BFC komt tekort

Een tegenslag voor de voetballers van BFC. De Bussumers verloren afgelopen weekend van concurrent Zwaluwen Utrecht met 2-1 en staan daardoor nu weer op een voorlaatste plaats.

BFC begon voortvarend en kreeg meteen enkele kansen, maar doelpunten bleven lang achterwege. Het duurde een half uur voordat Olivier Blaauw de score kon openen voor BFC. Voor rust kwam de tegenstander echter alweer terug. Twee Bussumse fouten werden genadeloos afgestraft, waardoor BFC na de eerste helft tegen een achterstand aan keek. Na de rust zette BFC alles op alles om terug te kunnen komen. De Bussumers legden het echter af tegen Zwaluwen Utrecht, dat meer vechtlust toonde. Doelpunten bleven echter achterwege, waardoor BFC weer verloor.

Voetbalsters te sterk

Met goed voetbal hebben de voetbalsters van BFC gewonnen van Roda '46. De Bussumers waren met 0-4 een maatje te groot. Voor rust werd het 0-2 door doelpunten van Daisy Sorial en een benutte strafschop door Emma Tonis. Na rust scoorde Sorial nogmaals en zorgde Isabeau Peters na twee voorzetten voor een doelpunt.

Hockeyers pakken punt

De hockeyers van Gooische hebben afgelopen weekend een punt gepakt tegen het hoger geklasseerde HBS. De Bussumers stapten met 1-1 van het veld. De Bussumers deden er alles aan om HBS te verslaan, maar moesten genoegen nemen met een punt. Dat zorgde er wel meteen voor dat de ploeg een paar plaatsen zakte en nu op een voorlaatste plaats staat.

Domper hockeysters

Een nederlaag tegen het lager geklasseerde Overbos heeft er afgelopen weekend voor gezorgd dat de hockeysters van Gooische hun eerste plaats af hebben moeten staan. De Bussumers verloren met 0-2.

Zege voor DOC

De korfballers van DOC hebben afgelopen weekend het laatste zaalduel van het jaar gewonnen. De Bussumers versloegen het lager geklasseerde SEV: 11-7. DOC kwam snel na de start even op achterstand te staan, maar kon voor rust al terugkomen. Na rust kenden de Bussumers nog amper problemen, was er veel gevaar en werd er goed gescoord.