Afbeelding

Meerdere auto's opengebroken

Algemeen

BUSSUM - Autokrakers hebben afgelopen week meerdere auto's opengebroken. Dat meldt de politie. 

Afgelopen maandagnacht was het raak aan de Nieuwe Hilversumseweg. Daar werden kort achter elkaar twee auto's opengebroken. Eerst werd van een BMW een raam kapot geslagen en een navigatiesysteem gestolen. Even later werd verderop aan de straat een Mitsubishi Space Wagon opengebroken. Van deze auto werd ook een navigatiesysteem gestolen en werd een airbag meegenomen.

Dezelfde nacht werd aan het P.J. Lomanplein nog een BMW opengebroken. Daarvan werd ook het navigatiesysteem meegenomen en werd de airbag gestolen. 

Buurtbewoner ziet dat raam kapotgeslagen wordt
Donderdag werd aan de Thierensstraat een raam kapot geslagen van een geparkeerde auto.  Een bewoonster van de straat zag het voorval gebeuren. Ze zag een Volkswagen Golf stoppen, waarna de passagier van de auto uitstapte en het raam van de geparkeerde auto kapot sloeg. Vervolgens vertrok de auto weer. Of er wat meegenomen werd, is niet bekend.

Er wordt door de politie gezocht naar een man van Noord-Afrikaanse afkomst van ongeveer 30 jaar oud. De man droeg jeans en een korte zwarte jas. Bellen met de politie kan op 0900-8844.

Uit de krant