OG3NE
OG3NE

Programmering Goois Jazz Festival is rond

Cultureel

BUSSUM - Edsilia Rombley, Sabrina Starke en O'G3NE, de winnaar van The Voice of Holland, zullen allemaal spelen op het Grote Podium in Spant! tijdens het Goois Jazz Festival. Het jazzfeest wordt dit jaar gehouden op zaterdag 21 maart.

Het populaire festival wordt georganiseerd door Kiwanis Naarden en heeft altijd een goed doel voor ogen. Dit jaar is gekozen voor de stichting KiKa.
In de zalen, waar op diverse podia artiesten spelen, is ruimte voor 2.000 bezoekers. Behalve de grote zaal is er ook een kleinere zaal met klassieke jazz met artiesten zoals Peter Beets en Yuri Honing. Daarnaast staat er dit jaar ook jong talent op de bühne. Degene die het beste optreden verzorgt wint de Young Talent Award en mag volgend jaar op een groter podium staan. Tot slot is er nog het Heineken Plein met voornamelijk easy listening. Daar vormt Circo Simonelli de afsluiter.

Kaarten
Kaarten voor het festival en het charitydiner zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor 37,50 euro tot en met 8 maart. Daarna wordt 42,50 euro per kaartje gerekend.

Uit de krant