Bussumse sport van het weekend

Sterk slot DOC onvoldoende

Een goede slotfase heeft de korfballers van DOC afgelopen weekend geen punten opgeleverd. De Bussumse korfballers verloren met 14-16 van het Amsterdamse V&V. DOC kwam al snel op een achterstand te staan, maar kon nog voor rust de rug rechten. Met een paar goed opgezette aanvallen kwam al snel gevaar vanaf de kant van de Bussumers. Daar stond tegenover dat de achterhoede amper fouten maakte. Na de eerste helft stond er een 7-7 op het scorebord. Na de rust bleven de twee ploegen vechten om de punten en dat zorgde ervoor dat het duel een waar spektakel was. Het leek er lang op dat de twee teams de punten zouden delen. V&V had echter net wat meer geluk dan DOC en kon alsnog de punten pakken.

Handballers BHC komen tekort

De handballers van BHC hebben afgelopen weekend geen potten kunnen breken tegen koploper HMS/Achilles. De Bussumse handballers kwamen met 31-24 een paar punten tekort. BHC staat na afgelopen weekend op plaats 4 van het klassement. De achterstand op de top 3 bedraagt ondertussen 4 punten.

Handbalsters delen punten

De handbalsters van BHC hebben afgelopen weekend een punt gepakt tegen koploper NEA. De twee teams kwamen tot 8-8. BHC staat na afgelopen weekend nog steeds twee punten achter de koploper op een derde plaats.

Nederlaag zaalvoetballers

De tegenstander was afgelopen weekend een maatje te groot voor de zaalvoetballers van ZVV Jos Geerling. De Bussumse ploeg verloor met 3-7 van het Amsterdamse AORC. De Bussumers startten nog sterk en kwamen zelfs op voorsprong. Daarna was het al snel gedaan met de pret. De tegenstander werd een stuk sterker en kon voor rust de schade al repareren en de voorsprong pakken. Na de thee kon ZVV Jos Geerling heel even wat terugdoen, maar de voorsprong van de tegenstander bleef staan.