ZVV Jos Geerling sterkste na Bussumse bekerderby

BUSSUM - Met een hele reeks aan doelpunten hebben de zaalvoetballers van ZVV Jos Geerling de bekerderby tegen dorpsgenoot Allen Weerbaar gewonnen. De Bussumse topklasser was veel sterker dan de Bussumse hoofdklasser: 8-1.

De twee plaatsgenoten troffen elkaar de afgelopen jaren wel vaker. Waar de teams soms erg aan elkaar gewaagd waren en de duels spannend waren, was de topklasser nu een paar stappen te sterk. ZVV Jos Geerling stond na de eerste helft al op een 6-0 voorsprong. Na de rust nam de ploeg wat gas terug. Er werd nog wel twee keer gescoord en ook Allen Weerbaar mocht een eretreffer maken.

Met de zege gaat ZVV Jos Geerling door naar de volgende bekerronde. Welke tegenstander de ploeg treft wordt pas later bekend.