Bussumse sport van het weekend

Korfballers DOC laten kansen onbenut

Vooral het onbenut laten van vele kansen hebben de korfballers van DOC geen punten kunnen pakken tegen SKV Amsterdam. De Bussumers kwamen met 9-16 tekort tegen de Amsterdammers.

SKV Amsterdam startte een stuk scherper dan DOC. Het leek erop dat de twee teams aan elkaar gewaagd waren, maar voor het scorend vemogen van de Amsterdammers was een stuk beter dan dat van DOC. De Bussumers scoorden wel, maar de Amsterdammers bleken sterker en stonden na de eerste helft op een 6-10 voorsprong. Na de rust hervatte SKV Amsterdam weer meteen sterk. DOC probeerde de achterstand nog wel te beperken, maar de ploeg had geen geluk. Hoewel de achterhoede een stuk sterker was dan voor rust, bleven er aanvallend weer teveel kansen onbenut voor de Bussumse korfballers.

Zaalvoetbalspektakel levert geen punten op

De zaalvoetballers van ZVV Jos Geerling hebben afgelopen weekend geen punten gepakt. De Bussumers verloren het spannende duel met concurrent AC Kingdom met 1-4. Het duel tussen de twee teams was vanaf de aftrap spannend. ZVV Jos Geerling en AC Kingdom speelden sterk, vooral het tempo lag erg hoog. De tegenstander van de Bussumers leek een stapje beter en speelde technisch sterker. De ploeg kwam voor rust op voorsprong doordat de Bussumers de bal achter de verkeerde doelman werkten. Voor rust maakte Jesse Stroomberg de schade voor de Bussumse ploeg met een goal ongedaan. Na de rust bleef het duel lang spannend. ZVV Jos Geerling kreeg kansen om een voorsprong te pakken, maar had geen geluk. De tegenstander sloeg wel toe. Met een goede en snelle counter pakte AC Kingdom een voorsprong. Dat bleek de klap voor ZVV Jos Geerling. De tegenstander kon daarna weglopen.