Afbeelding

Verkeerschaos op Slochterenlaan achter de rug

Algemeen

BUSSUM - Vele geparkeerde auto's, een lossende vrachtwagen half op de weg en nog eens vele mensen op straat. Het zorgde het afgelopen jaar voor veel problemen voor de deur van de Action aan de Slochterenlaan. Er ontstond vaak een verkeerschaos. Het heeft even geduurd, maar de problemen moeten tot het verleden behoren.

De gemeente heeft de laatste maanden hard gewerkt om de problemen rond de zaak op te kunnen lossen. Eén van de problemen, een deels onbegaanbare straat door een lossende vrachtwagen half op de weg, kon al snel worden opgelost. De afgelopen weken werd ook het parkeerprobleem voor de zaak aangepakt: bezoekers van de Action kunnen nu parkeren op de grote parkeerplaats tegenover de zaak. Daarmee konden ook de laatste verkeersknelpunten aan de Slochterenlaan worden aangepakt. Kortom: vrachtwagens staan nu naast de weg, auto's parkeren ergens anders en daardoor kan het verkeer weer goed over de weg.

Volgens de gemeente gaat het dan ook een stuk beter aan de Slochterenlaan. De parkeerplaats werd de laatste weken al goed benut en het aantal boetes voor foutparkeerders nam af.

Uit de krant