BFC kan aan de slag met eerste lessen na nederlaag

BUSSUM - Foutjes van de achterhoede en daarnaast veel daadkracht van de tegenstander hebben BFC zondag de kop gekost. De Bussumse derdeklasser verloor het duel van de eerste speelronde tegen Roda '46: 0-3.

De twee ploegen begonnen aanvallend en dat maakte het duel spannend. Roda '46 zette echter meteen de toon en kreeg al snel een grote kans. BFC probeerde dat ook, maar steeds de laatste goede pass ontbrak. Roda '46 deed dat wat beter en kon halverwege de eerste helft op voorsprong komen. Voor rust werd de voorsprong zelfs verdubbeld nadat de Leusdenaren zonder problemen konden doorlopen.

Na de rust was het weer een foutje dat BFC de kop kostte. Tussendoor kreeg BFC ook kansen op doelpunten, maar door pech bleef een Bussumse goal achterwege.