SDO wordt ook derde bekerduel verslagen

BUSSUM - Een zwakke start en vervolgens wat foutjes hebben SDO afgelopen zaterdag weer de kop gekost. De Bussumse eersteklasser verloor ook het laatste bekerduel: zaterdageersteklasser NSC Nijkerk was met 4-2 te sterk.

De Bussumers leken even op gang te moeten komen en keken al meteen tegen een achterstand aan. Halverwege de eerste helft leek het wat beter te worden en kwam SDO met een goal goed terug. De tegenstander antwoordde echter meteen, benutte een fout van de SDO-achterhoede en herstelde de voorsprong. Toen SDO meteen de 2-2 maakte, beloofde dat nog wat voor de rest van het duel. Het bleek valse hoop. Vlak voor rust werkte een SDO-speler de bal achter de verkeerde doelman en was het duel wel gespeeld. Na rust kwam SDO amper aan aanvallen toe en bleven de punten voor NSC Nijkerk.

Twee zeges voetbalsters
De voetbalsters van SDO hebben nog kans om de volgende bekerronde te halen. Afgelopen weekend werd NVC met 5-2 verslagen, even daarvoor werd Sporting '70 met 7-0 aan de kant gezet.

SDO startte tegen NVC slecht en keek al snel tegen een achterstand aan. Geschrokken van de slechte start herstelde SDO goed. Voor rust werd de achterstand ongedaan gemaakt en stond het al 3-1 voor de Bussumers. Na rust was de zege van de Bussumers snel zeker.