Afbeelding

De Fransche Kamp glundert van trots

Algemeen

BUSSUM - Met een beetje geluk hebben ze over een paar weken de bekendste kampeerplaats van Nederland: de mensen van De Fransche Kamp. De bekende camping aan de Franse Kampweg speelt de komende weken een hoofdrol in een tv-programma van de NTR. Afgelopen maandag kwam De Fransche Kamp voor het eerst op tv.

Op de kampeerplaats zelf glunderen ze van trots. "Een enorme eer", zegt medewerkster Rina Bleij van De Fransche Kamp. "We hebben alle opnames ondertussen achter de rug. Het was heel erg leuk. Het levert voor ons hele goede reclame op. Ze hebben het echt heel leuk opgepakt."

De Fransche Kamp laat verder weten dat het erg goed gaat met de kampeerplaats. De Fransche Kamp bestaat ondertussen al meer dan 80 jaar. "We zijn erg tevreden. We hebben weer veel gasten kunnen verwelkomen en ook het terras vult elke dag weer goed. We hebben ook hele leuke mensen over de vloer. Alles komt langs: van welgestelde mensen tot de wat armeren. Dat maakt het ook zo leuk. Alle mensen gaan heel normaal met elkaar om. En zo hoort het ook."

Uit de krant