Archieffoto: Alfred Cop Fotografie.
Archieffoto: Alfred Cop Fotografie.

HCAW pakt weer eens volle zege

Algemeen

BUSSUM - Het mocht even duren, maar HCAW heeft weer eens een volle zege gepakt afgelopen weekend. De Bussumers waren drie keer te sterk voor het lager geklasseerde ADO Lakers. Donderdagavond werd er op het laatste moment met 5-8 gewonnen. Zaterdag (3-6) en zondag (4-3) waren de Bussumers eveneens te sterk voor de Hagenaars.

HCAW begon donderdag meteen goed en kon al snel een voorsprong pakken. De Hagenaars kwamen echter terug en namen plots de voorsprong over. Op het allerlaatste moment konden de Bussumers toch nog de zege pakken: wat foutjes van de tegenstander zorgden ervoor dat de Bussumers konden scoren. Het betekende een goede start van een succesvolle reeks.

Ook twee dagen later kwam HCAW al vroeg op voorsprong. Na de tweede slagbeurt stond er al een 0-3 voorsprong op het scorebord voor de Bussumers. ADO LAkers kon twee beurten later wel wat terugdoen, maar HCAW gaf de voorsprong niet meer weg. De voorsprong van 3 punten bleef tot het slot toe staan, waardoor de Bussumers weer wonnen. Het laatste duel kende zondag eenzelfde verloop. Ook nu kwam HCAW al snel voor te staan. Met 4-0 op het scorebord leek het duel al snel gespeeld. Toch kwamen de Hagenaars nog terug tot 4-3, maar ook deze voorsprong kon HCAW vasthouden.

Komend weekend staat HCAW de laatste tegenstander van de reguliere competitie te wachten: het Rotterdamse DOOR Neptunus. Zowel donderdag als zaterdag staan de twee ploegen op de Bussumse heuvel, zondag gaat HCAW naar Rotterdam. Na komend weekend starten de play-offs.

Uit de krant