Afbeelding

'Het beste van Bussum' in de tuin van de TindalVilla

Algemeen

BUSSUM – De Tindalstichting heeft het initiatief genomen voor een uniek tuinconcert: op zondag 22 juni aanstaande om 15.00 uur zullen onder de naam 'Het Beste van Bussum' louter uit Bussum afkomstige musici zich presenteren met bijzondere muziek tijdens het jaarlijkse openluchtconcert in de tuin bij de Tindalvilla aan de Nieuwe 's Gravelandseweg 21.

In Bussum wonen ruim dertig musici die landelijke en in het geval van Ton Koopman zelfs wereldwijd bekendheid genieten. Het concert biedt een representatief beeld van het beste dat Bussum te bieden heeft op muzikaal gebied. De uitvoerenden zijn allen Bussumers met een grote staat van dienst. 

In een afwisselend familieprogramma, dat de kruisbestuiving tussen volksmuziek en klassieke muziek als thema heeft, zullen werken van onder anderen Mozart, Schubert en Brahms de revue passeren. Bij mooi weer is er plaats voor ruim vierhonderd bezoekers, die verzocht worden zelf een klapstoel mee te nemen. Bij slecht weer wordt het concert in de Tindalvilla gegeven waar plaats is voor honderd bezoekers. Kaarten à €15,-, kinderen tot 18 jaar € 7,50, bij Eduard Mol, Brinklaan 18 en Huizerweg 124 en bij notaris Doude van Troostwijk op de Meerweg 17 te Bussum. Bel voor meer informatie 035-6922947 of mail naar reserveren@tindal.nl. 

Uit de krant