Foto: Alfred Cop Fotografie.
Foto: Alfred Cop Fotografie.

Honkballers HCAW zorgen voor stunt

Algemeen

BUSSUM - Een stunt, tot twee keer toe zelfs. De honkballers van HCAW hebben afgelopen weekend verrassend genoeg goede zaken gedaan tegen het wat beter presterende Vaessen Pioniers. De Bussumse hoofdklasser kon de Hoofddorpers twee keer verslaan. Zowel zaterdag (4-8) als zondag (2-1). Het duel van donderdag (10-3) werd wel verloren.

Waar HCAW het zaterdag en zondag dus goed deed, kwam het donderdag nog tekort. De Hoofddorpers konden al met de eerste slagbeurt een goed fundament leggen voor de zege: de ploeg scoorde meteen 4 punten en zetten daarmee een goede stap. HCAW leek nog even terug te komen toen na 4 slagbeurten een 4-3 tussenstand op het scorebord stond. Toch bleken de Hoofddorpers alsnog te sterk.

Zaterdag lukte het de Bussumers wel om de opgelopen achterstand om te zetten. Na 4 slagbeurten stond HCAW zaterdag op een 4-1 achterstand, maar een rally van zeven punten zorgde er toch voor dat HCAW terug kon komen. De gepakte voorsprong werd geen moment meer weggegeven.

De verrassende stunt van zaterdag kreeg zondag een nog verrassender vervolg. Op een overvol Bussums sportpark kwam HCAW na 3 slagbeurten op voorsprong. Eerst werd het eerste punt gescoord, een beurt later volgde een tweede punt voor HCAW. Na zeven beurten konden de Hoofddorpers wat terugdoen. Omdat het duel halverwege even onderbroken werd vanwege de ondergaande zon en er na half elf geen volgende beurt meer gestart mag worden, had HCAW het geluk dat de krappe voorsprong een zege opleverde.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Auto en trein in botsing bij overweg Spiegelstraat 112 3 jul, 09:15
Afbeelding
Hulpdiensten redden vos met gebroken poot foto’s 3 jul, 08:58
Afbeelding
Mogelijk schietpartij in Naarden; politie doet onderzoek Algemeen 3 jul, 08:53
Afbeelding
Caravan gekanteld op A1 bij Naarden Algemeen 2 jul, 14:27
Afbeelding
Zomerexpositie Kunst aan Zee in Muiderberg Cultureel 2 jul, 10:00
Logo
Afbeelding
Zaterdagportret | Roos Moseman ‘Op vakantie gaan we nooit, maar kijk eens om je heen!’ Mensen 2 jul, 08:00
Afbeelding
Excuses provincie Noord-Holland voor slavernijverleden Mensen 1 jul, 17:09
Afbeelding
Feestelijke opening Skatepark West in Muiden Algemeen 1 jul, 15:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief