Valse start voor hockeysters

BUSSUM - Het wordt voor de hockeysters van Gooische nog een zware klus om te promoveren naar de Overgangsklasse. De Bussumse ploeg verloor woensdagavond het eerste play-offduel om te promoveren tegen Leonidas; de Rotterdammers waren met 1-6 een stuk sterker dan de Bussumers.

De sfeer langs het veld was goed, maar hockeyend kwamen de Bussumers nog wel een stuk tekort tegen de Rotterdammers. Na de eerste helft stond er al een 0-4 achterstand voor de ploeg op het scorebord en leek de nederlaag al zo goed als zeker. Na de rust werd er al meteen weer gescoord en hadden de Bussumers geen kans om nog terug te komen.

Hoewel het wel zwaar zal worden, hebben de Bussumers nog wel kansen om te promoveren. Als de ploeg de Rotterdammers komende zaterdag wel verslaat, volgt er een extra duel en promoveert het met een zege alsnog.