Afbeelding

Laatste kans om aan te melden voor talentenjacht

Algemeen

BUSSUM - De voorbereiding voor de talentenjacht Naarden Bussum Muiden On Stage zijn in volle gang. Op 24 mei vinden de eerste audities plaats voor lokaal talent in Spant! BussumsNieuws sprak organisatoren Kevin van den Berg en Rosanne Bisschop over de stand van zaken.

Hoeveel aanmeldingen hebben jullie al?
"We hebben al een leuk aantal aanmeldingen. Zo is er
bijvoorbeeld een zanger uit Naarden die gaat zingen en dansen tegelijk, een kinderkoor uit Bussum en een volwassen zangeres uit Muiden die zichzelf begeleidt op gitaar. We hopen op minimaal 15 kandidaten per gemeente. De promotie is in volle gang."

Wat verwachten jullie van de audities?
"We verwachten een leuke en afwisselende dag vol met al het talent dat Naarden, Bussum en Muiden te bieden hebben. Alle kandidaten stellen zich op het podium voor aan de jury en treden daarna op. De jury geeft na afloop opbouwend commentaar, waarbij voorop staat dat iedereen met een goed gevoel het podium moet kunnen verlaten. Het leukste is als er ook publiek en fans in de zaal zitten om de kandidaten aan te moedigen. Bezoekers kunnen aan de kassa voor € 4,- polsbandjes kopen als entreebewijs."

Waar kun je je opgeven?
"Je kunt je aanmelden tot 20 mei via de website www.nbmonstage.nl. De auditie mag maximaal drie minuten duren. Een jury kiest welke 8 acts doorgaan naar de wervelende finaleshow op zaterdag 7 juni."

Uit de krant