BFC te sterk voor degradant

BUSSUM - Zonder al te veel problemen heeft BFC het voetbaljaar afgelopen weekend afgesloten met een zege tegen degradant SV Baarn. De Bussumse derdeklasser was met 3-1 te sterk voor de zwak presterende Baarnse ploeg.

BFC startte voortvarend en zette meteen de toon met een reeks aanvallen. De Bussumers konden vroeg op voorsprong komen door een doelpunt van Rowell van der Meer. De BFC-speler reageerde alert doen de Baarnse achterhoede wat fouten maakte en kon scoren. BFC voerde de aanval ook daarna op, maar het ontbrak lang aan scherpte. Pas vlak voor rust kon Julian van der Lek de score voor BFC verdubbelen.

Na de rust probeerde SV Baarn wat terug te doen en opende de ploeg de jacht op een tegentreffer. Dat lukte goed: het was al snel raak. Even daarna kwamen er meer kansen voor de Baarnse ploeg, maar ook SV Baarn bleek onscherp. BFC kon vlak voor de slotfase nog een derde treffer maken toen SIemen van Tongeren raak kopte. BFC-keeper Damian Ranzijn stopte daarna nog een strafschop.