Afbeelding

Weer zege voor hockeyers

Algemeen

BUSSUM - De eerste plaats was al zeker, maar de Bussumse hockeyers van Gooische denderen maar door. Afgelopen weekend won de beste ploeg van de eerste klasse wederom: Overbos werd met 0-3 aan de kant gezet.

Met de eerste plaats al op zak mogen de hockeyers meedoen aan de play-offs. Om kans te maken op promoveren naar de overgangsklasse, moet het spel nog wel wat beter worden. De Bussumers wonnen op karakter van Overbos. Vooral voor rust maakte de ploeg nog wat foutjes en ontbrak het soms aan scherpte. Na de rust speelden de Bussumers en stuk beter en werd met vlagen aangetoond waarom de ploeg een goede kans maakt om de komende weken te promoveren. Met goed hockey werd Overbos zonder al te grote problemen aan de kant gezet. Voordat de play-offs van start gaan hebben de hockeyers nog twee duels te gaan. Dan weet het team ook meteen tegen welke tegenstander het mag gaan opnemen om proberen te promoveren naar de overgangsklasse.

Hockeysters wacht sleutelduel
Met weer een zege houden de Bussumse hockeysters kans op de eerste plaats. Afgelopen weekend werd er gewonnen van Alkmaar: 2-3. Doordat de Bussumers nog een punt achterstaan op koploper HBS, staat de ploeg over een week een spannend weekend te wachten. De twee teams treffen elkaar dan. Een zege zou de Bussumers de absolute kroon op het werk kunnen brengen. Voor rust moesten de hockeysters nog even op gang komen, na rust werd er meer op de aanval gespeeld en waren de Bussumers verreweg de betere ploeg.

Uit de krant