Gratis poffertjes voor de kinderen
Gratis poffertjes voor de kinderen

Bankiers schenken bankje aan Heidezicht

Algemeen

BUSSUM - Van Lanschot Bankiers heeft vandaag een zitbankje geschonken aan speeltuin Heidezicht. Het bankje komt goed van pas, want de speeltuin is ongekend populair bij jong en oud. Jurgen Vertelman (Van Landschot Bankiers), wethouder Gerard Boekhoff en Jerrel Gilliot (Heidezicht) hebben samen met een paar kinderen het nieuwe zitbankje ingewijd. 

Jurgen Vertelman van Van Lanschot Bankiers woont zelf in de buurt van Heidezicht en is daar ook regelmatig te vinden. Hij is erg blij dat zijn idee om daar een bankje neer te zetten gehonoreerd is. Om de onthulling wat feestelijker te maken, werden de kinderen die in de speeltuin waren getrakteerd op gratis poffertjes. 

Behalve het nieuwe zitbankje is Heidezicht ook bezig met plannen om het terras op te leuken. Gilliot: "De medewerkers van Ascencio Zorg, bestaande uit jongvolwassenen die steun krijgen bij het vinden van werk, timmeren zelf een bank van steigerhout. Alle vergunningen zijn inmiddels rond, dus binnenkort zijn er flink wat extra zitplaatsen."

Het nieuwe bankje zit heerlijk

Uit de krant