Afbeelding
Foto: Siobhan de Jong

Sinterklaasoptocht Naarden; magisch!

Algemeen

NAARDEN - Sinterklaas heeft afgelopen zaterdag ook de kinderen van Naarden een bezoek gebracht. De intocht was weer als vanouds. Heel veel kinderen waren met hun ouders naar Naarden-Vesting gekomen.

Naast de goedheiligman, zijn pieten en de fanfareband reden er ook weer feestelijk versierde karren mee. Dit jaar was het thema Disney en de verschillende scholen uit Naarden hadden goed hun best gedaan. Zo waren er karren te zien van onder andere The Lion King, Aladdin en Coco. De eerste kar in de optocht was die van de Rehobothschool met als thema Frozen. De leerlingen van groep 5 waren allemaal prachtig verkleed, van Olaf tot Anna aan toe en ook een sneeuwkanon ontbrak niet.

Elsa (Simone Sweep, red.) had speciaal voor het thema het kwik onder de nul getoverd en zong live de toepasselijke tekst: ‘Voor het eerst na al die jaren, klinkt hier straks weer feestgezang‘. Want hoe heerlijk was het dat deze optocht na twee jaar corona weer mocht plaatsvinden in de sprookjesachtige vesting?. Een magische avond om nooit te vergeten.

Morgen hebben we een uitgebreid verslag van deze immer geweldige optocht!

Afbeelding

Uit de krant

Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief