Afbeelding
Foto: PR

Cursus Biodanza van start in De Lunet

Algemeen

NAARDEN - In sportcentrum De Lunet aan de Amersfoortsestraatweg start vrijdag 30 september van 14.00 tot 15.30 uur - in Studio Nia (eerste etage) - een cursus Biodanza. De wekelijkse lessen zijn er voor iedereen; ongeacht leeftijd, fysieke gesteldheid, conditie of ervaring met dansen.

Wat is biodanza? Biodanza is een systeem gericht op zelfontplooiing en het verhogen van levenskwaliteit. Biodanza ziet er uit als een vorm van vrije dansexpressie in een groep, op muziek die iets losmaakt. Mensen dansen afwisselend alleen, samen en met de groep, zonder woorden. De meeste mensen komen wekelijks bij elkaar. Het hartelijke contact dat deelnemers geleidelijk aan opbouwen is een centraal element. De groep fungeert als een veilige, ‘verrijkte’ omgeving die onder haar deelnemers plezier en vertrouwen oproept en hen daarmee een bedding verschaft voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Volgens docente Marlie, die al tien jaar lessen geeft in Weesp en Almere en dansdagen organiseert in onder andere in Naarden, heeft biodanza een diepe ontspannende werking op je lichaam en geest. Daarnaast versterkt het je immuunsysteem, draagt het bij aan de regulering van het zenuwstelsel, heeft het een gunstige werking op de psychische gezondheid en stressverwerking. Andere effecten zijn een verhoogde mate van vitaliteit, affectie, plezier, gezondheid, verbondenheid, creativiteit en eigenwaarde. Marlie is lid van de Vereniging biodanzadocenten Nederland (VBN) en de International Biocentric Foundation (IBF)

Meedoen? Stuur een mail naar info@biodanzametmarlie.nl of bel met 06-24617030
www.biodanzametmarlie.nl.

Afbeelding

Uit de krant

Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief