Afbeelding
Foto: © Bob Awick
foto’s

Drukke openwatertraining bij KNZ&RV voor Swim to Fight Cancer Muiden

Algemeen

MUIDEN - De Swim to Fight Cancer Muiden 2022 staat gepland voor zaterdag 3 september. De organisatie hiervan is onder meer in handen van Muiderberger Jimmy Fock. En over iets meer dan twee weken springen vele mensen in het water voor het goede doel. 

Om goed getraind aan de start te verschijnen vond er donderdagavond weer een openwatertraining plaats. Aan de training deed gisteren ook burgemeester Han ter Heegde mee. Hij heeft zijn vrouw aan deze verschrikkelijk ziekte verloren. Bij de KNZ&RV in Muiden, op de Noordkop, dook de groep in water. De laatste staat gepland voor 25 augustus.

Volgende week meedoen? De training is van 19.00 tot 20.00 uur. Inloop vanaf 18.15 uur. Een wetsuit en zwembril zijn in principe noodzakelijk. “Een wetsuit raden we aan, maar met de warme watertemperatuur kan het een keertje zonder. Elke deelnemer krijgt een ‘safeswimmer’ en er zijn naast trainers meerdere rescueboten en mensen op sups voor de veiligheid. Na afloop drinken we een borrel met elkaar”, meldt de organisatie.

Aanmelden kan via: training@swimmuiden.nl, kosten voor de training zijn 5 euro per persoon,  per training (pinnen kan), ter plaatse te voldoen bij de organisatie voorafgaand aan de training. De trainingen zijn vanaf 10 jaar. Aanmelden voor het evenement is nog steeds mogelijk: www.swimmuiden.nl. “We kunnen nooit genoeg sponsoren hebben, neem vooral contact op via info@swimmuiden.nl.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

!

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Mogelijk in 2023 terugkeer van Proeverij van Gooise koren Bonte mix van koren zingt voor groot publiek; hele gezellige drukte in Naarden-Vesting Cultureel 26 sep, 16:15
Afbeelding
Geweldig buurtfeest in Muidense wijk Noordwest Buurt & wijk 26 sep, 12:45
Afbeelding
Auto vanaf station Bussum-Zuid gestolen 112 26 sep, 12:03
Afbeelding
Wethouder Luijten en voorzitter BFC openen nieuw kunstgrasveld Sport 26 sep, 10:00
Logo
Afbeelding
Achterstallig loon is inzet Geschil tussen werkneemster en baas van Bos en Hei in Naarden; schikking tussen beide partijen blijft uit Algemeen 26 sep, 07:00
Afbeelding
Ondergrondse container opgeblazen met bom in Bussum foto’s 25 sep, 19:00
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring Het ontstaan van Bussum Algemeen 25 sep, 10:55
Afbeelding
De Grote Clubactie 2022: 14 clubs doen mee in gemeente Gooise Meren Sport 25 sep, 07:59
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief