Afbeelding
Foto: Senia

Leesclubs in Naarden en Bussum zoeken nieuwe leden

Algemeen

BUSSUM/NAARDEN - Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je leuke mensen.
Verschillende door Senia opgerichte leesclubs in Naarden en Bussum hebben plek voor geïnteresseerde lezers. De leden komen roulerend op donderdagochtend bij elkaar thuis om de boeken te bespreken.

De leesgroep literatuur Bussum/Naarden (N8) leest en bespreekt dit seizoen - aan de hand van leeswijzers met discussievragen - de boeken: Vallen is als vliegen van Manon Uphoff, Wees onzichtbaar van Murat Isik, De Stem van Jessica Durlacher. Meer weten over deze groep? Mail met Coby v.d. Heisteeg via g.vd.heisteeg@hetnet.nl. De leesgroep literatuur Naarden (N1)heeft gekozen voor: Verzonken stad van Marta Barone, De terugkeer van Esther Gerritsen, De Verwachting van Anna Hope.

Op donderdag 25 augustus om 10.00 uur vindt er een informatie-/kennismakingsbijeenkomst plaats bij de contactpersoon in Bussum.
Lijkt het u iets om u aan te sluiten? Mail of bel dan met Henny Melse, h.blok.melse@gmail.com of telefonisch 06-29557163.

De leesclubs maken gebruik van de door deskundigen samengestelde boekenlijsten van de landelijke organisatie Senia. Zie www.senia.nl voor meer informatie.

Uit de krant