Afbeelding
Foto: GAD

Hitteprotocol GAD vanaf donderdag 11 augustus van kracht

Algemeen

REGIO - Vanwege de aangekondigde, extreem hoge temperaturen zijn de openingstijden van de scheidingsstations vanaf donderdag 11 tot en met maandag 15 augustus tijdelijk aangepast.

Omdat het naar verwachting de komende dagen extreem warm wordt, heeft de GAD haar hitteplan geactiveerd. Hiermee willen zij de risico’s die deze hitte (vooral ’s middags) met zich meebrengt voor de medewerkers van de GAD zoveel mogelijk beperken maar wel de dienstverlening naar de inwoners op peil houden.

Alle scheidingsstations zijn geopend van 7.30 uur tot 15.00 uur. Deze aangepaste openingstijden gelden van donderdag 11 augustus tot en met maandag 15 augustus, tenzij er een weersomslag komt. Zoals gebruikelijk is alleen scheidingsstation Hilversum geopend op maandag. Bussum, Weesp en Huizen zijn geopend vanaf dinsdag.

Andere maatregelen die genomen worden zijn het plaatsen van uv-werende parasols, het verstrekken van drinkwater en zonnebrandcrème, het verstrekken van aangepaste kleding waaronder koelpetten en het inlassen van extra pauzes. Het huishoudelijk afval wordt volgens planning ingezameld, maar zoveel mogelijk in de ochtend. Dus zet de kliko voor 7.30 uur aan de weg, we gaan vroeg op pad. Hiermee helpt u onze chauffeurs en beladers om tijdens de hitte hun werk goed te kunnen blijven doen. Een glaasje water onderweg zullen ze vast erg waarderen. 

De klantenservice is zoals gebruikelijk van 8.15 tot 16.15 uur bereikbaar. Houdt onze website en sociale media in de gaten voor het laatste nieuws.

Uit de krant

!

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Mogelijk in 2023 terugkeer van Proeverij van Gooise koren Bonte mix van koren zingt voor groot publiek; hele gezellige drukte in Naarden-Vesting Cultureel 26 sep, 16:15
Afbeelding
Geweldig buurtfeest in Muidense wijk Noordwest Buurt & wijk 26 sep, 12:45
Afbeelding
Auto vanaf station Bussum-Zuid gestolen 112 26 sep, 12:03
Afbeelding
Wethouder Luijten en voorzitter BFC openen nieuw kunstgrasveld Sport 26 sep, 10:00
Logo
Afbeelding
Achterstallig loon is inzet Geschil tussen werkneemster en baas van Bos en Hei in Naarden; schikking tussen beide partijen blijft uit Algemeen 26 sep, 07:00
Afbeelding
Ondergrondse container opgeblazen met bom in Bussum foto’s 25 sep, 19:00
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring Het ontstaan van Bussum Algemeen 25 sep, 10:55
Afbeelding
De Grote Clubactie 2022: 14 clubs doen mee in gemeente Gooise Meren Sport 25 sep, 07:59
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief