Afbeelding

Zomer bij Bibliotheek Gooi en meer

Algemeen

GOOISE MEREN - Wie vakantieplannen heeft, kan heerlijk met een boek onderuit zakken. Deze zomer kan iedereen namelijk voor de helft van de prijs op reis met een stapel boeken. 

Want een comfort- en topabonnement bij de Bibliotheek Gooi en meer kan in juli en augustus afgesloten worden met 50 procent korting én deze nieuwkomers maken kans op een echte biebkoffer met een verrassing erin. 

Voor die biebkoffer moeten de mensen echter wel iets doen. Om hierop extra kans te maken kunnen zij alvast op de foto met de koffer. In elke vestiging kan dat in een ander land. Wie de bibliotheek vervolgens liket en de foto plaatst op Facebook of Instagram met de hashtags #winactie #bibliotheekgooienmeer maakt dus kans op de koffer (met verrassing). 

Natuurlijk zijn er deze zomer ook weer leuke activiteiten in de bibliotheek voor de thuisblijvers. Bijzondere exposities in Bussum, voorlezen in Gooise Meren en activiteiten in het BiebLab. En natuurlijk vakantie- en zomerlezen! Houd hiervoor de website www.bibliotheekgooienmeer.nl goed in de gaten of bekijk de nieuwe maandkalender (vanaf 1 juli).

Uit de krant