Afbeelding

Eindelijk weer avondvierdaagse

Algemeen

BUSSUM/NAARDEN De 73ste Avondvierdaagse Bussum/Naarden staat voor de deur. Van 30 mei tot en met 2 juni kunnen kinderen de 5 of 10 kilometer lopen. 

Er wordt vier dagen gewandeld door de omgeving van Bussum en Hilversum. Aanmelden kan nog op de eerste avond van de avondvierdaagse op 30 mei, bij Sportcentrum De Zandzee aan de Struikheiweg 14. Kosten bedragen 7,50 euro. 

De vierde dag is, als elk jaar, een feestelijke afsluiting. Halverwege de stoet gaat één muziekkorps voorop in de stoet en één muziekkorps achteraan lopen. Langs de route is op drie punten muziek te horen, te weten op de hoek Spiegelstraat/Lindelaan/Meerweg, op de hoek Nwe. ’s-Gravelandseweg/Lindelaan en bij de vooringang van zorgcentrum De Zandzee op de Iepenlaan.

De route van de laatste avond is als volgt: vanaf de Nwe. ’s-Gravelandseweg, de Lindenlaan op, via de Spiegelstraat, naar de Iepenlaan, naar de Plaggenweg, via zorgcentrum De Zandzee weer de Iepenlaan op en terug naar sportcentrum De Zandzee. Dit jaar is op de laatste avond ook burgemeester Ter Heegde aanwezig op het parkeerterrein bij Sportcentrum De Zandzee om de lopers te verwelkomen!

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant