Hans Walther met Pim
Hans Walther met Pim

'Deze film is met liefde gemaakt en dat straalt ervan af'

Algemeen

BUSSUM - Filmhuis Bussum beleeft aanstaande zondag de primeur van de Nederlandse tekenfilm 'Pim & Pom - Het Grote Avontuur'. Assistent-regisseur Hans Walther en supervising animator Marieke van Middelkoop zullen aanwezig zijn om uit te leggen hoe de film tot stand is gekomen. Ze nemen tekeningen mee waardoor er een kleine tentoonstelling over Pim & Pom ontstaat en ook de sterren zelf zijn aanwezig voor een meet & greet.

Hans Walther: "Pim & Pom is een echte familiefilm geworden die heel herkenbaar is voor de ouders. De film is gebaseerd op tekeningen van Fiep Westendorp, bekend van onder andere Jip en Janneke. De film is met liefde gemaakt en dat straalt ervan af. De stemmen zijn ingesproken door Georgina Verbaan en Tjitske Reidinga. Ook zijn er vijf liedjes in de film, die onder andere gezongen zijn door Acda en De Munnik."

De film gaat op 9 april landelijk in première in Nederland en is als speciale voorpremière op zondag 6 april om 11.00 uur al in Filmhuis Bussum te zien. Pim & Pom is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees hier het hele interview 

Foto: Fiep Amsterdam bv. 

Uit de krant