Bussumse sport van het weekend

Algemeen

Kort dagje voor voetbalsters SDO

Slechts 6 minuten stonden de voetbalsters van SDO afgelopen weekend op het veld. De Bussumse voetbalsters speelden het restant van het eerder gestaakte duel tegen Zaandijk. Dat duel werd een maand geleden gestaakt toen het 2-1 stond. Het restant kende verder geen hoogtepunten meer. De Bussumers kregen nog wel een paar kansen, maar doelpunten bleven achterwege.

DOC komt tekort tegen Ermelo

Zonder dat de ploeg echt kans had, hebben de korfballers van DOC afgelopen weekend verloren van Ermelo. Zeker omdat de twee ploegen onderaan bungelen, waren de punten zeer welkom. DOC vergat echter een stempel op het duel te drukken en verloor met 12-7. DOC moest het door blessures wat anders doen dan normaal en moest daarom even op gang komen. Ermelo benutte dat en opende meteen de score. DOC kon eerst nog wat terugdoen, maar Ermelo bleef op voorsprong staan. Na de rust leek DOC op te krabbelen, maar maakte men toch nog te veel fouten waardoor de achterstand bleef staan.

Zaalvoetballers nemen revanche

Met een afgetekende 6-3 zege hebben de zaalvoetballers van ZVV Jos Geerling afgelopen weekend revanche genomen op de eerder geleden nederlaag tegen HZV/'t Vennewater. De Bussumers hadden het één helft zwaar tegen de tegenstander en kwamen voor rust op achterstand te staan. Na de rust bleken de Bussumers een stuk sterker en kwam de ploeg op stoom. Met een paar goede aanvallen werden meerdere goals gemaakt en was de tegenstander al snel verslagen.