Op Moederdag

Verwendag voor gevluchte Oekraïense vrouwen en hun kinderen

4 mei 2022, 15:00 · leestijd 2 minuten Algemeen
Meet tweedehands damesmode organiseert aankomende zondag een speciale 'verwendag' voor Oekraïense vrouwen.
Meet tweedehands damesmode organiseert aankomende zondag een speciale 'verwendag' voor Oekraïense vrouwen. Foto: WeesperNieuws

Kleding uitzoeken, een fijne handmassage en je haar laten doen. Meet Tweedehands Damesmode organiseert, samen met een groep enthousiaste vrijwilligers, deze Moederdag een speciale ‘verwendag’ voor de gevluchte Oekraïense vrouwen en hun kinderen. De ‘verwendag’ vindt plaats in de voormalige Jehovakerk aan Herensingel 142 in Weesp.

“Wij willen heel graag de Oekraïense dames een paar uur afleiding bezorgen”, aldus Mehtap Snel die de verwendag heeft georganiseerd. Deze verwendag vindt op Moederdag plaats, maar is niet uitsluitend voor moeders. Oekraïense vrouwen zonder kinderen zijn ook van harte welkom in de voormalig Jehovakerk. Naast gratis dames- en kinderkledi..

Zo blijf je betrokken. Afbeelding


Nog geen abonnee? Meld je nu aan en krijg toegang tot al het nieuws, alle extra achtergrondverhalen, het Zaterdagportret, de uittips, ons archief en de interessante artikelen uit de regio. Voor slechts € 1,14 per week.