Afbeelding
Foto: PR
koningsdag

COF Muiden: ‘We hebben een flinke tent staan en de boel zal natuurlijk dan al mooi oranje versierd zijn’

Algemeen

MUIDEN - Koningsdag Muiden begint met een besloten bijeenkomst voor de gedecoreerden. Samen met de burgemeester krijgen zij koffie en gebak in de Kazerne in Muiden. “We hebben een flinke tent staan en de boel zal natuurlijk dan al mooi oranje versierd zijn”, laat het Comité Openbare Feesten (COF) Muiden weten.

10.00 tot 10.30 uur | Aubade op de Groote Zeesluis: Gedecoreerden en burgemeester voegen zich bij andere Muiders voor het hijsen van de vlag, het zingen van het Wilhelmus en andere lekkere Koningsdagliedjes. Muziek live gespeeld door Muziekvereniging Crescendo uit Muiden.

10.30 uur | Start diverse onderdelen: 10.30 uur: COF’s Koninklijke Kazernefeest - Koffie met gebak en een proost op de Koning bij de Kazerne, voor alle nieuwe en oude Muiders; Kinderspellen XXL - op Kazerneplein en een stukje Herengracht nieuwe en oude kinderspellen, springkussens en stormbaan; 10.30 uur: Mega Muidense Vrijmarkt - dit jaar veertig meter kraam op de Herengracht en twintig meter kraam op de Eendenkooi. Gratis te gebruiken voor alle niet-commerciële en non-food verkoop. Marktregels op cofmuiden.nl/markt.

12.00 uur: Warming Up Borreltje Omdathetweerkan!: Borrel bij de Kazerne met optreden van vaste gast Jan Vogel, volkszanger uit Amsterdam. Insteek is om even in te drinken en bij te praten in aanloop naar de start van de horeca; 13.00 uur: Start optredens Café Ome Ko (niet door COF georganiseerd) met diverse artiesten. 17.00 uur: Start optreden Taveerne De Mol (niet door COF georganiseerd) met onemanband.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Zomer bij Bibliotheek Gooi en meer Algemeen 25 jun, 11:17
Logo
Afbeelding
Peter Heerschop | Zaterdagportret ‘Als je logisch nadenkt, dan kom je heel ver’ Mensen 25 jun, 08:00
Afbeelding
Zomermarkt in De Palmpit Algemeen 24 jun, 15:36
Logo
Afbeelding
'Ik wil laten zien dat volwassenen ook goede dingen doen' Naardense start inzamelingsactie voor school in Bucha Mensen 24 jun, 14:00
Afbeelding
Scoutingverenigingen kunnen (en konden) subsidie krijgen Algemeen 24 jun, 13:00
Afbeelding
Brandweer Nederland roept iedereen op om rookmelders in huis op te hangen Algemeen 24 jun, 11:22
Logo
Afbeelding
'We zoeken een andere partij' Nieuwe eigenaren NH Hotel ook verbaasd; Tesla oplaadstation Naarden wordt opgeheven Buurt / wijk 24 jun, 10:00
Afbeelding
Vaccinatielocatie GGD verhuist van Hilversum naar Bussum Coronavirus 24 jun, 09:32
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief