Afbeelding
Foto: PR

Organisatie Wereld BBQ Bussum zoekt thuiskok en helpende handen

Algemeen

BUSSUM - Na twee zware coronajaren komt er eindelijk weer een Wereld BBQ. Op zondag 29 mei vindt deze plaats op de Groene Long. Als vanouds zijn er hapjes uit alle windstreken en kunnen kinderen meedoen aan allerlei leuke spelletjes. Iedere inwoner is welkom van 14.00 tot 19.30 uur. Het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is een kleedje of een stoel en - als je zin hebt - een muziekinstrument.

De vrijwilligers zijn druk aan het organiseren maar we missen een communicatie-kei. Ben je handig met Facebook en kun je schrijven? Geef je dan op om te helpen, het kost ongeveer één uur per week. Heb je zin om op 29 mei te schminken, helpen achter de bar, kinderen te vermaken bij de vele spelletjes of anderszins de handen uit de mouwen te steken? Bel Jochum Jarigsma voor meer info: 06-26088604

Cateraars en thuiskoks gezocht

Op de Wereld BBQ kunnen bezoekers hapjes proeven uit de hele wereld. Er zijn nu al heel wat landen vertegenwoordig, maar de organisatie mist bijvoorbeeld nog Griekse, Portugese, Spaanse, Marokkaanse, Poolse, Cubaanse en Mexicaanse gerechtjes. Een cateraar of geweldige thuiskok mag contact opnemen met George Cooke: 06-44441078. De thuiskoks nemen deel aan een korte HACCP cursus op 16 mei om 20.00 uur in Bussum.

Afbeelding

Uit de krant