Afbeelding
Foto: PR

Dansfeest rond deMess

Algemeen

NAARDEN - Rond Podium deMess vindt zondag 1 mei van 14.00 tot 17.00 uur ‘Dansen op het plein!’ plaats. Een evenement waarvan de organisatie in handen is van Vereniging Vestingstad Naarden en Podium deMess.

Het initiatief komt van vestingbewoonster Barbara Alma, die haar dansleraar Hans van Bommel bereid heeft gevonden om haar te begeleiden. Zij wilde ‘gewoon weer eens iets gezelligs te doen met elkaar’ en dat viel meteen in goede aarde. Iedereen is welkom om de foxtrot, Engelse wals en/of chachacha mee te dansen. Aanmelden is niet nodig.

Neem een eigen stoel mee en als je wilt een picknickmand, dan wordt het vast gezellig! Op het terras van deMess (Adriaan Dortsmanplein 1b) kun je een drankje bestellen. Kom wandelend of op de fiets! Toch met de auto? Parkeer dan op de Abri aan de Amersfoortsestraatweg of op Bastion Nieuw Molen. De organisatie hoopt op een stralende dag, maar mocht het dansen niet door kunnen gaan dan wordt een bericht gezet op www.verenigingvestingstad.nl en www.demess.nl. 

Uit de krant