Afbeelding
Foto: PR

Dansfeest rond deMess

Algemeen

NAARDEN - Rond Podium deMess vindt zondag 1 mei van 14.00 tot 17.00 uur ‘Dansen op het plein!’ plaats. Een evenement waarvan de organisatie in handen is van Vereniging Vestingstad Naarden en Podium deMess.

Het initiatief komt van vestingbewoonster Barbara Alma, die haar dansleraar Hans van Bommel bereid heeft gevonden om haar te begeleiden. Zij wilde ‘gewoon weer eens iets gezelligs te doen met elkaar’ en dat viel meteen in goede aarde. Iedereen is welkom om de foxtrot, Engelse wals en/of chachacha mee te dansen. Aanmelden is niet nodig.

Neem een eigen stoel mee en als je wilt een picknickmand, dan wordt het vast gezellig! Op het terras van deMess (Adriaan Dortsmanplein 1b) kun je een drankje bestellen. Kom wandelend of op de fiets! Toch met de auto? Parkeer dan op de Abri aan de Amersfoortsestraatweg of op Bastion Nieuw Molen. De organisatie hoopt op een stralende dag, maar mocht het dansen niet door kunnen gaan dan wordt een bericht gezet op www.verenigingvestingstad.nl en www.demess.nl. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Zomer bij Bibliotheek Gooi en meer Algemeen 25 jun, 11:17
Logo
Afbeelding
Peter Heerschop | Zaterdagportret ‘Als je logisch nadenkt, dan kom je heel ver’ Mensen 25 jun, 08:00
Afbeelding
Zomermarkt in De Palmpit Algemeen 24 jun, 15:36
Logo
Afbeelding
'Ik wil laten zien dat volwassenen ook goede dingen doen' Naardense start inzamelingsactie voor school in Bucha Mensen 24 jun, 14:00
Afbeelding
Scoutingverenigingen kunnen (en konden) subsidie krijgen Algemeen 24 jun, 13:00
Afbeelding
Brandweer Nederland roept iedereen op om rookmelders in huis op te hangen Algemeen 24 jun, 11:22
Logo
Afbeelding
'We zoeken een andere partij' Nieuwe eigenaren NH Hotel ook verbaasd; Tesla oplaadstation Naarden wordt opgeheven Buurt / wijk 24 jun, 10:00
Afbeelding
Vaccinatielocatie GGD verhuist van Hilversum naar Bussum Coronavirus 24 jun, 09:32
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief