Jaap en Cees Bol
Jaap en Cees Bol

Bol Advies: al 40 jaar een vertrouwd gezicht

Algemeen

BUSSUM - Vader Joop en zoon Cees Bol hebben onlangs het 40-jarig jubileum van hun zaak aan het Julianaplein gevierd. Cees, de huidige directeur, werd flink verrast door zijn medewerkers. "Al het personeel kwam langs, de winkel was versierd en we kregen een lekker taartje." Bol is trots op zijn familiezaak waar persoonlijke contacten de basis vormen voor de financiële dienstverlening.

Jaap Bol begon met een administratiekantoor, waar al snel verzekerings- en bankzaken van Regio Bank aan werden toegevoegd. Cees kwam in 1992 bij zijn vader in de zaak als financieel planner en belastingadviseur. "Toen zijn we ook verhuisd naar het Julianaplein, waar we naast cadeauwinkel Zus en Zo zitten."

"We hebben heel veel aandacht voor onze klanten en bouwen aan duurzame relaties. Mijn vader heeft zelfs nog twee klanten die al 40 jaar bij hem zijn. Bij ons zie je altijd dezelfde medewerkers en dat wordt als heel prettig ervaren. Wij zijn een one-stop-shop, wat wil zeggen dat je voor al je financiële zaken op één adres kunt aankloppen. Belastingzaken, hypotheken, pensioenen, verzekeringen: we regelen het allemaal. Ons doel is om te ontzorgen."

Uit de krant