Afbeelding

Nieuwe talentenjacht On Stage in Spant!

Algemeen

BUSSUM - Spant! vormt in mei en juni het decor voor een groots opgezette talentenjacht, genaamd Naarden-Bussum-Muiden On Stage. De show biedt een podium aan iedereen tussen de 8 en 80 jaar oud die in Naarden, Bussum of Muiden woont en die een mooie podiumact wil brengen.

De grote auditieronde staat gepland op zaterdag 24 mei. Rosanne Bisschop van de organisatie vertelt: "Iedereen met een podiumact kan zich in drie minuten tijd op het podium presenteren. Een professionele jury geeft direct na het optreden positieve feedback en een tip. Er zijn vier categorieën waarvoor je je kunt opgeven: zang, dans, muziek en variété. De jury kiest acht winnaars die vervolgens mee kunnen doen aan de grote finale op zaterdagavond 7 juni."

De jury roept op de finaleavond de 'winnaar' uit die een aanmoedigingsprijs wint bestaande uit een cheque van 250 euro die besteed kan worden bij een professional in de regio die kan helpen de act nog beter te maken. Daarnaast wordt er een betaald optreden geboekt in de regio. "Het is vooral een duwtje in de rug. Ga vooral verder met je act en probeer nog beter te worden."

Aanmelden
Talent dat graag mee wil doen kan zich vanaf 20 april opgeven via de website die volgende week online gaat.

Lees hier het hele verhaal 

Uit de krant